MMX4 Content Management System

MMX4GrejStænger og hjulStangbånd

Stangbånd
Det er ikke altid lige smart at opbevare fiskestængerne i stangposer, og de fleste stænger er for lange til ikke at blive skilt ad. Løsningen kan være velcrobånd.
grej/velcrobåndstang-702.jpg

Når fiskestangen af skilt ad og skal opbevares eller transporteres, er det en god idé at holde delene samlet.

Jeg har før lagt dem i stangposer, som også giver en god beskyttelse, men hjulet skal tages af og det er ikke muligt at have en eventuel fast opbinding med fx gennemløbsflåd og -lod. Det er heller ikke til at huske hvilken stang der ligger i hvilken pose, hvis posen er af stof.

Når jeg skiller stangen ad og vender toppen så stangspidsen ligger ved stanghåndtaget, behøver jeg ikke at tage hjul og eventuel opbinding af. Så binder stangstykkerne sammen i top og i bund med de der plasticbelagte metaltråde, som efterhånden findes i alle mulige indpakninger til at fastholde emnerne i emballagen og holde ledninger sammen.

Idéen var sådan set god, da jeg ikke behøvede at tage hjulene af. Men trådene havde det med at gå i skykker efter forholdvis kort tid og kunne være svære at stramme tilpas meget op.

VelcrobåndVelcrobånd

Jeg købte nogle velcrobånd, beregnet til at samle løse ledninger, og bruger dem i stedet for. De fungerer godt – er lette at stramme op, kører ikke uden videre op og ned at stangen og er lette at tage af og på.

Jeg har købt to forskellige længder, én til toppen, og én til bunden, men de fås også i ruller, så man kan klippe dem i passende længder.

  Velcrobånd i bunden

 Velcrobåndet i bunden fastholder stangspidsen til stanghåndtaget.